Nieuwsbrief maart 2014
 
 
black light

Black Light Volleybal 2.0

Op 21 maart organiseren WhoZ Next in combinatie met Sportstimulering Olst Wijhe en leraren Capellenborgschool een Black Light Volleybaltoernooi.
SPOC Wijhe - 15.30 uur tot 17.30 uur, voor iedereen vanaf 12 jaar.
Opgave in het SPOC, kosten 15 euro per team.
Van 15.30 uur tot 17.30 uur

Thee

Ontdek de wereld van thee

Zondag 23 maart van 15.00 tot 17.00 uur komt Anja Wiersma, theesommelier en auteur van ‘De kleine thee voor Dummies’ naar het Holstohus in Olst om een middag rond thee te verzorgen.
Aansluitend  High Tea met heerlijke hapjes van Harry in de Brasserie. Lees verder...

Muziekdag

Er zit Muziek in Olst-Wijhe

Op zondag 30 maart organiseren de gezamenlijke Muziekverenigingen en Stichting Muziekonderwijs Olst-Wijhe de gemeentelijke Muziekdag. Zowel in Olst als in Wijhe, met een muzikaal en afwisselend programma.
De Muziekdag wordt zowel in Olst (Holstohus) als in Wijhe (SPOC, Capellenborg) gehouden op dezelfde tijd (van 14.00 tot 16.15 uur) . Loop deze middag eens binnen op één van deze locaties en laat u Muzikaal verrassen. De toegang is gratis

 

eenakters

21 & 22 maart Eenakterfestival

Op 21 en 22 maart worden op 4 lokaties binnen het Holstohus door toneelvereniging Herman Heijermans eenakters gespeeld. Het publiek kan wederom een voorstelling verwachten waarin op humoristische wijze verschillende vormen van crises het hoofd wordt geboden. Lees meer...

tc_cafe_site

Tablet-Computercafe

Problemen met uw computer? Vragen over e-mailen? Lukt het internetten niet? Vragen over de veiligheid van uw computer? Waarom wil dat niet met mijn tablet?
Op elke laatste woensdagmorgen van de maand, woensdag 26 maart, kunt u met uw vragen terecht in de Bibliotheek Olst /Brasserie in het Holstohus van 10.00 – 12.00 uur.
Lees meer...

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.