Nieuwsbrief 1.
 
 
2014

 

 

2014 was een fijn jaar

Na in 2013 ervoor gekozen te hebben voor mijzelf te beginnen is 2014 al te bestempelen als actief en fijn jaar, doelen zijn bereikt en dit geeft veel energie om de gemaakte plannen voor 2015 flink aan te pakken.

2015

 

 

2015 staat veel te gebeuren

In 2015 wil ik met de huidige opdrachtgevers graag de lijn doorzetten, daarnaast zal ik in samenwerking met proeflokaal De Zes Vaatjes een 6tal mooie themaproeverijen organiseren.

2015 zal ook het jaar gaan worden waarin ik meer aandacht zal schenken aan gastronomische cadeaupakketten die geschikt zullen zijn als cadeau, relatiegeschenk of kerstpakket. Hou dit in de gaten op mijn internetsite http://www.fijn-proeverij.nl/relatiegeschenken.html 

Ook zal er in 2015 veel informatie gedeeld worden over dranken en gastronomie aan de hand van informatieve filmpjes. Aan de hand van de filmpjes van Guillaume's Fijn-Proeverij TV zal een quiz gekoppeld worden en fijne prijzen te winnen zijn.

Wat studie betreft zal ik niet stilstaan in 2015, 19 januari is het examen voor niveau 1 van de bieropleiding die ik afgelopen maanden heb gevolgd, indien het juiste aantal punten gescoord wordt zal ik doorgaan met niveau 2.

Zoals men weet ben ik ook een groot liefhebber van goede koffie en thee. Aangezien er een mooie reis voor de boeg staat naar Indonesië zal ik zowel koffie als theeplantages gaan bezoeken.

Daarnaast staat er een hoop op de agenda voor Guillaume's Fijn-Proeverij & De Zes Vaatjes: nieuwe drankenlijn met nieuwe etiketten, er wordt gewerkt aan een internetsite, en ook hier zullen de relatiegeschenken en kerstpakketten flink onder de loep genomen worden. Via de nieuwsbrief hou ik jullie hiervan op de hoogte.

Voor al mijn familie, vrienden, contacten, opdrachtgevers en collega's wens ik een eveneens productief jaar met mooie nieuwe ontwikkelingen, fijne ontmoetingen en uiteraard dit alles gepaard met veel plezier, mooie producten en fijne samenwerking.

proeverij 21-12-2014

Themaproeverijen

21 december jongslede was de 2de proeverij die ik i.s.m. De Zes Vaatjes heb mogen organiseren. Met als doelstelling om op zondagmiddag met gezellige genieters lekkere producten te proeven/drinken met hapjes erbij in een setting van Utrechtse nostalgie. Deze proeverij was weergaloos en precies zoals ik het voor ogen had. Wegens dit goede gevoel trekken wij deze proeverijen graag door in 2015, tijdens elke proeverij wordt rekening gehouden met het jaargetijde om zo passende producten de revue te laten passeren.

Zet de volgende datums vast in je agenda:

1 februari: Oudere jaargangen klassieke wijnen Deel II

15 maart: Voorjaarsbieren met kaascombinaties

17 mei: De diversiteit aan Jenevers

5 juli: Riesling wereldwijd

Hou alle social media en deze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Hou je ook van genieten sluit dan ook gezellig aan en geniet met andere genieters, wij doen de rest maar genieten ook mee.

Zoek je nog een origineel cadeau en wil je een proeverij cadeau doen neem dan contact met mij op dan verzorg ik een Guillaume's Fijn-Proeverij Cadeaubon.

Guillaume's Fijn-Proeverij-Cadeaubon

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.