Nieuwsbrief 1.
 
 
Guillaume's Fijn-Proeverij-Cadeaubon

Cadeaubon

Guillaume's Fijn-Proeverij Cadeaubon, een originele bon om eens cadeau te geven waarbij je zelf in overleg de inhoud, tekst en prijs van kan bepalen. Denk bijvoorbeeld aan:

het bijwonen van de diversen proeverijen die ik organiseer

het volgen van één van de wijncursussen

het leveren van heerlijke producten

het verzorgen van wijnkelder advies

Dit zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Een fijn cadeau om te krijgen, maar ook om te geven. Voor onder de kestboom, verjaardagen, als relatiegeschenk, in het kerstpakket of wanneer u een jubilaris heeft op het werk.

 

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.

Pinot Noir proeverij

6-wekelijkse themaproeverijen

De kennis van Liquorist & Meesterschenker Albert de Rijk van Slijterij & Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' i.s.m.Sommelier, Vinoloog & wijn/spijs specialist Guillaume Coret van Guillaume's Fijn-Proeverij slaan de handen in één.

Dit door eens per 6 weken proeverijen te verzorgen in het pand wat 135 jaar in het bezit is van de familie, 'Proeflokaal De Zes Vaatjes'. Deze proeverijen betreffen iedere keer een thema wat met alle soorten dranken en gastronomie te maken hebben. De proeverijen worden professioneel verzorgt maar het is juist de bedoeling ongedwongen te genieten van mooie producten en andere Fijn-Proevers te ontmoeten. Voor jong (18+) en oud; gezellig met je vader, moeder, sportmaatjes, opa en/of oma, collega's, studiegenootjes, partners kortom iedereen die meer wilt weten van wijnen, bieren en alle andere dranken!!!

de eerste proeverij zal gaan over het druivenras Pinot Noir (12 wijnen) op zaterdag 11 oktober van 14:00 t/m 17:30. Wanneer er een succes is met aanmeldingen zal er een avond of zondagsessie ingelast worden)

Er is plek voor 30 personen

€ 35,- (enkel contante betaling voorafgaand van de proeverij of via bankbetaling)

Locatie: Proeflokaal De Zes Vaatjes: Monseigneur van de Weteringenstraat 32 Utrecht. LET OP!!! parkeren is hier kostbaar en weinig plek dus advies om met de fiets of openbaar vervoer te komen (sowieso handig met drank).

 aanmelden kan via  Guillaume Coret: info@fijn-proeverij.nl  0611366876 of www.fijn-proeverij.nl/contact.html of via Albert de Rijk 0302318990

LEUK OM CADEAU TE GEVEN MET DE CADEAUBON!!!

Biersommelier

start opleiding biersommelier

In september ben ik begonnen aan het eerste onderdeel van de opleiding tot 'biersommelier'. Allereerst wil ik gelijk wat kwijt over deze benaming want een sommelier is een advisier en kenner in alle dranken & sigaren waardoor het woord als theesommelier en biersommelier niet echt gepast is. 

Enfin, het is in ieder geval erg boeiend om hier aan te starten om mijn bierproeverijen nog meer kracht bij te kunnen geven.

Tijdens dit eerste deel leer je over de basis van bier; gezondheid, typen, brouwprocessen, wetten, proeven en grondstoffen.

Wijnfiets Utrecht

Wijnfietsutrecht.nl

In september zijn wijnfietsutrecht.nl & Guillaume's Fijn-Proeverij een samenwerking aangegaan om beide een ruimere aankleding aan te kunnen bieden voor proeverijen op locatie.

Hoe leuk is het als je bv. op vrijdagmiddag een proeverij/borrel op het werk hebt waarbij u mooie producten kunt proeven terwijl wij aan komen rijden met een heuse wijnfiets die tevens fungeert als mobiele bar.

Deze fiets is uiteraard ook te gebruiken voor doeleneinden met andere typen drank.

BS

bedrijfsuitjes & Feestdagen

Er is vast al een beetje een gedachte door het hoofd  gegaan wat te doen met de feestdagen thuis of met de collega's. Wat dit jaar te doen met en voor mijn personeel? Welke wijnen te schenken bij het menu wat ik heb samengesteld? Enkele van de vele vragen die zijn komen op spelen.

Guillaume's Fijn-Proeverij heeft een geweldige samenwerking met Bjorn Stukje Private Dining waarbij we op desgewenste locatie fijne gastronomische belevingen kunnen verzorgen, denk aan:

het verzorgen van wijnen bijpassend bij uw menu

het verzorgen van een gastronomisch diner op maat (verzorgd van A tot Z)

een wijnproeverij waarvan de wijnen als geschenk besteld kunnen  worden

het verzorgen van relatiegeschenken kerstpakketten met gastronomische ervaringen thuis te beleven (inspiratie aan mogelijkheden wordt aan gewerkt op de site) maar is uiteraard al  mogelijk

het volgen van een wijnproeverij gecombineerd met een kookworkshop gevolgd door wijn/spijs diner

Er is inspiratie op te doen voor thema's en mogelijkheden op www.fijn-proeverij.nl/foto-s.html & www.fijn-proeverij/fijn-proeverijen.html. Vrijblijvend is er een offerte op te vragen waarbij zowel Bjorn Stukje als ik op maat uw wensen zullen invullen.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.