Nieuwsbrief 1.
 
 
Guillaume's Fijn-proeverij-Nieuwsbrief

Guillaume's Fijn-proeverij-nieuwsbrief

Welkom bij mijn nieuwsbrief. Vanaf vandaag zal ik eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief uitbrengen die u op de hoogte houdt van de activiteiten, ontwikkelingen en gastronomische ervaringen van Guillaume's Fijn-Proeverij. Hiermee wil ik uw informeren & de smaakpappillen op smaak houden.

U kunt zich aan (of afmelden) melden via 

 www.fijn-proeverij.nl/contact.html

Guillaume's Fijn-Proeverij-Blog

Guillaume's Fijn-Proeverij-Blog

Op mijn site www.fijn-proeverij.nl zal ik regelmatig de diepte ingaan op mijn ervaringen en deze met jullie delen aan de hand van mijn Blog.  De diepte in om een bepaald product een podium te geven, feiten vertellen waarover u altijd al heeft afgevraagd hoe dat nou in elkaar zit.

Hou deze pagina goed in de gaten

www.fijn-proeverij.nl/blog.html.

Guillaume's Fijn-proeverij-TV

Guillaume's Fijn-proeverij-TV

Om onder andere interactief contact met u te hebben zal ik geregeld filmpjes plaatsen op mijn You tube pagina die u onder Guillaume's Fijn-Proeverij kunt vinden. Ook hier zal ik u mooie verhalen vertellen over allerlij aspecten van dranken en gastronomie.

Naast het You tube kanaal kunt u ook de filmpjes teug vinden op mijn website www.fijn-proeverij.nl/video-s.html. Ik neem u mee in de mooie wereld van diverse producten. Vergeet niet om deze pagina te abonneren op de Youtube pagina!

Guillaume's Fijn-Proeverij-Quiz

Guillaume's Fijn-Proeverij-Quiz

Om al de informatie van de Blog en de filmpjes goed tot u te nemen en een ware Fijn-Proever te worden zal uw kennis over de door mij behandelde items d.m.v. een quiz getest worden. Hier zijn fijne prijzen mee te winnen. Maak de kennismaking quiz via http://m-mac.nl/quiz-start/

U kunt meedingen aan deze prijzen door mijn facebookpagina leuk te vinden die u kunt vinden onder Guillaume's Fijn-Proeverij, hou deze dus goed in de gaten maar ook op  

www.fijn-proeverij.nl/quiz.html.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.